Skip to content

Drone opleidingen

Met het EASA Specific categorie brevet kunt u commercieel onder de verschillende type vergunningen vliegen binnen de Specific categorie. U zou het kunnen vergelijken met een rijbewijs voor uw auto. Hiermee krijgt u meteen ook een beter inzicht wat u met een drone kan en mag en wat er verder aan eisen worden verlangd. Wij bieden in samenwerking met de Drone Flight Academy twee soorten drone opleidingen aan:

DronePilot Advanced

Ideaal voor commerciële dronegebruikers die vluchten willen uitvoeren in de hogere risicoklassen, drones tot en met 25 kg. U doet diepgaande theoretische kennis op en leert uitgebreide vliegvaardigheden. Na deze opleiding heeft u het EASA Specific Categorie brevet en is het mogelijk om onder verschillende vergunningen vluchten uit te voeren.

Praktische informatie:

DronePilot Expert

Ideaal voor piloten die drones tot en met 25 kg willen inzetten voor veiligheid en inspectie. Na deze opleiding heeft u het certificaat DJI UTC Inspection en optioneel het EASA Specific Categorie brevet . U doet zeer diepgaande theoretische kennis op en leert zeer uitgebreide vliegvaardigheden.

Praktische informatie:

drone-vliegen-weiland
drone-vliegen-weiland-2
drone-vliegen-weiland-3
error: Content is protected !!

INFORMATIE

AANVRAGEN

OPLEIDING

DRONE

ADVANCED

drone-vliegen-weiland-2

INFORMATIE

AANVRAGEN

OPLEIDING

DRONE

EXPERT

Informatie aanvragen

Totaaloplossing