DroneStars 

Wij bieden u een ruim assortiment DJI drones met bijhorende accessoires.
DroneStars is lid van DARPAS: Dutch Association for Remotely Piloted Aircraft Systems. De Nederlandse branchevereniging voor professionele productie en gebruik van onbemande luchtvaartuig systemen. Onze systemen worden succesvol ingezet voor diverse praktische doeleinden en doelgroepen waaronder de brandweer, UAV Solutions, UAV International GmBH en Dronexpert.

Naast de verkoop van Drones voor zowel de professional als de (vergevorderde) hobbyist, verhuren wij ook DJI drones. Onder begeleiding van professionele instructeurs kunt u zelf veilig leren vliegen. Als servicegerichte onderneming bieden wij deskundige ondersteuning en onderhoudsservice. Onze drones kunnen ready-to-fly geleverd worden.

Bekijk onze producten en diensten. Heeft u dan nog vragen aan ons team DJI drone-experts neem dan gerust contact op.

Dino van Essen
Directeur / Founder

Over mij

Dino heeft in 2016 zijn opleiding HBO Bedrijfskunde afgerond. Tijdens zijn stage kwam hij in contact met de inspirerende wereld van de drones en besloot hier zijn werk van te maken, wat resulteerde in de oprichting van Dronestars B.V. Samen met een team van ervaren specialisten, die hun sporen in de wereld van de drones reeds hebben verdiend, draagt hij zorg voor de bedrijfsvoering. Dino heeft als missie om het bedrijfsmatig gebruik van drones te stimuleren en is hiervoor continue op zoek naar bruikbare concepten die aantonen dat het gebruik van drones een efficiëntere en duurzamere bedrijfsvoering mogelijk maakt. Dino heeft tevens ervaring als dronepiloot.

Koos van Rossum
Hoofd Onderhoud

Over mij

Koos werkte tot zijn Functioneel Leeftijds Ontslag bij Defensie als elektronisch monteur. Hierbij heeft hij ruime ervaring opgedaan in diverse functies binnen de Remotely Piloted Vehicles (RPV), waaronder onderhoudstechnicus RPV, opleidingsontwikkelaar, kerninstructeur Sperwer RPV-systeem en diverse postholderschappen (OPS/M, 145 en 147). Bij DroneStars is Koos Hoofd Onderhoud en verantwoordelijk voor al het onderhoud aan de diverse RPAS die bij DroneStars in gebruik zijn.

Frits Muller
Instructeur

Over mij

Naast zijn pensioen is Frits instructeur voor de RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems)- opleiding en training op de DroneStars Flight Academy. Daarnaast kunt u hem via DroneStars inhuren als dronepiloot. Dankzij zijn jarenlange ervaring als luitenant kolonel buitendienst voor de Nederlandse defensie, heeft Frits zeer uitgebreide expertise op het gebied van drone operaties.

Kimberley vom Kothen
Marketingmanager

Over mij

Kimberley studeerde Media & Entertainment Management aan de Hogeschool van Haarlem en heeft ruim vijf jaar ervaring binnen de fotografie. Bij DroneStars combineert Kimberley haar kennis en vaardigheden in de functie van marketingmedewerker. Zij is verantwoordelijk voor onze persrelaties, het onderhoud van onze website, social media, ontwikkeling en uitvoering van andere marketingactiviteiten.