Skip to content

Optimale kennis en de allerbeste service​

Vraaganalyse, advies, drones, opleidingen, handboeken, keuringen, software, implementatiehulp; DroneStars biedt het u allemaal. Zo maken wij onze missie waar – het veilig integreren van drones in de zakelijke dienstverlening, industrie en overheid. Waarmee wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten. En terwijl we dat doen, houden we sterk vast aan ons motto: wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Bij ons geen kleine lettertjes of dubbele agenda’s. Eerlijk en oprecht advies, toegespitst op uw specifieke situatie; dat is wat u van ons krijgt. Het is niet voor niets dat een groot deel van ons klantenbestand uit overheidsinstanties bestaat. Juist daar tellen integriteit en kwaliteit.

Wij zijn een one-stop-bedrijf met optimale kennis en de allerbeste service. We hebben betrouwbaarheid, wendbaarheid, oplossingsgerichtheid, kwaliteit en service als belangrijkste waarden. En we zijn super kritisch op onszelf. Pas wanneer onze producten en diensten voldoen aan onze hoge standaarden van kwaliteit en service bieden we ze aan u aan.

Als strategisch enterprise-dealer van het merk DJI, wereldleider in drones, zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Daarnaast blijven we ook zelf constant in beweging om toepassingsgerichte oplossingen te bedenken en te integreren. Alles om u als klant nog beter te kunnen ondersteunen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? Maak een vrijblijvende afspraak of bezoek ons hoofdkantoor in Hoofddorp, onze showroom in de prachtig verbouwde F16-shelter op vliegveld Enschede of maak een afspraak om langs te komen bij onze nieuwste showroom in Katwijk aan Zee.

De gezichten achter Dronestars

Picture of Dino van Essen

Dino van Essen

CEO Dronestars

“Tijdens de afstudeerstage van mijn hbo-studie bedrijfskunde kwam ik in contact met drones; deze branche greep mij meteen. Tel daarbij op dat ondernemen mij met de paplepel is ingegoten, en u begrijpt dat het voor mij heel logisch was om te starten met een eigen bedrijf, DroneStars. Ik ervaar het als een zeer boeiend avontuur waarbij wij iedere dag leren. De techniek, het zoeken naar innovatieve oplossingen met ons team, de ongekende mogelijkheden en het pionieren in deze nieuwe branche geven mij veel energie".

Picture of Peter van Essen

Peter van Essen

Manager Finance & Strategy

Picture of Akke Bruinink
Akke Bruinink

Kwaliteit Manager

Picture of Koos van Rossum

Koos van Rossum

Maintenance Manager

Picture of Loek Leclair

Loek Leclair

Assistent maintenance

Picture of Robbert Kuijper

Robbert Kuijper

Product tester

error: Content is protected !!
Informatie aanvragen

Totaaloplossing