Drone verhuur

Wilt u regelmatig gebruik maken van drones en randapparatuur zoals camera’s? Maar niet vaak genoeg om ze zelf aan te schaffen? Dan is huren een prima alternatief.

Huurt u bij DroneStars, dan bent u verzekerd van apparatuur die voldoet aan de laatste technische eisen en van een helder all-in-tarief inclusief verzekering. Al onze verhuur drones zijn geschikt voor ROC-vluchten en zijn voorzien van een BvI- en S-BvL-keuring. U vliegt met het nieuwste type DJI-drones voorzien van de laatste firmware-updates. Bij ons huurt u altijd een complete set. Ook kunt u diverse accessoires huren en heeft u de keuze uit verschillende payloads.

Veiligheid voor alles! En dus verhuren wij u alleen een drone wanneer u een geldig RPAL-certificaat heeft. Uiteraard leggen wij onze afspraken vast in een heldere huurovereenkomst.

 De drones zijn standaard uitgerust met:
- SVB-L keuring
- 3 sets batterijen (indien meer nodig geen meerprijs)
- 2 laders
- Een koffer
- Een controller met scherm
- Extra propellers
- Logboek
- All-risk verzekering (eigen risico van €750,00)

Prijzen:
De getoonde prijzen zijn all-in-prijzen voor 1 dag. Van dag 2 t/m 5 krijgt u 50% korting op de getoonde prijs. Wilt u langer dan 5 dagen huren? Dan ontvangt u van ons op basis van uw specifieke wensen of termijn een passende offerte.

Twijfelt u over de juiste drone of wilt u advies? Belt u ons dan op +31 (0)85-273 69 05. Wij helpen u graag de drone te kiezen die optimaal past bij uw wensen en situatie.
 
Ons aanbod